utorak, 24. siječnja 2012.

Idemo cure, dijeta....3


Treći dio..

 Kako smršaviti?- Jednostavno, pa zar je to problem....

 Pozdrav drage moje. Evo mene u vizitu, nadam se da dijeta teče bez problema i da niste odustale. Ja se dobro držim, za sad, ha,ha..
Nadam se da ste kreativnije od mene što se tiče jelovnika i da ste sebi složile obroke po svom guštu. Ako je osjećaj gladi neizdrživ, pojedite dva- tri zalogaja ili popijte  jogurt neće vam se zbog toga ništa desiti.

Na dijetu nemojte nikada gledati kao na nešto što morate učiniti. Neka vam ne bude teret koji će vas svakodnevno daviti.To mora biti nešto što želite i hoćete napraviti.Želite
prvenstveno nešto napraviti po pitanju zdravlja a onda i za  izgled. Kažu ljudi da ako nešto jako želiš da će ti se to i ostvariti. Ako se jako skoncentrirate na dijetu dogodit će vam se klik u glavi pa će te na dijetu gledati sasvim drugim očima. Sve ide iz glave, zar ne..  ( ajme.. a  što sam pemetnaaa, ma to je sigurno od ove dijete, što mislite aa..?) Dva tjedna ako se zainatite možete izdržati. Sljedeća dva su puno lakša jer onda možete jesti sve. Nema odricanja od ničega, moći če te jesti sve što je zabranjeno u prva dva tjedna, samo paziti na količinu. Moći će te  pojesti i kolač i malo čokolade. Super zvuči zar ne. Samo zbog toga se isplati izdržati. A opet ako vam i ne uspije ovaj put,ništa zato, uvijek možete opet pokušati.

Eee.. da vam još ispričam kako san srela susjedu Maru.“Kako napreduje dijeta?“ pita Mare, “ mori li te glad?“.“ Ma kakvi šjora Mare, nedan se ja“ a ona će“Ma znaš šta ću ja tebi reći, ne triba tebi dijeta draga moja, ma ti si meni baš pravo žensko. Nevolin ti ja baš one koščate, znaš. Vidiš ima i mene al neka. Moj Pokojni Frane, Bog mu duši...uvik je zna reći,  žena bez cica i guzica ka selo bez crkve i škole“.“ A jee, jee, šjora Mare dobro vi govorite, ala.. polako po tin škalama a ja odo u butigu po jogurte....“Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...