srijeda, 1. veljače 2012.

pegulasta


E ljudi moji što se sve živu čoviku može desiti( u ovom slučaju ženi, to jest meni).Evo ću vam na tanane ispričati što mi se neki dan dogodilo.

 Vrag mi ne dade mira pa me uputi lutati po ovom nesritnjem internetu. I di me nanese, pravo na jedan ženski portal. I taman da ću reći, bravo.., kad ono, eto ti ga vraže. E jesan li ga pegulasta....

Biće se vi sad, ka, čudite o čemu ja to.. joooj.., ne znate vi za muke što me snađoše.  Upadoh na taj portal a na njemu lipo piše( što je, je..) „ portal  za žene od 30 pa do 45 godina“ a onda u nastavku, kao...,“ i ostale dobne skupine“. Ma nemoj..( puni mi u oko). Ostadoh zatečena.. Što mi je, koji mi je vrag, zar sam totalno makla  pa ne znam di se smi a di ne smi. Ma je..,jee..  priznan ja  da mi je vid malo oslabija, je, je... al se bojin, ni to me neće izvući. Na prvu sam se osjetila postiđeno ka da sam učinila nešto nedolično. Obrazi mi se zacrveniše, srce poskočilo ka ludo. Bože što učinih... Misli mi se počeše rojiti, što da napravim, kako da se izvučem iz ove situacije... Osjećaj krivice je tu, ma znam da nisam napravila ništa loše ali osjećaj je tu. Što da napravim, hmmm..., kako se izvući.... Dal da im pošaljem mail sa isprikom... a što ako su oni toliko ljuti na mene pa me“ objave“ na tom svom portalu.

Možete li zamisliti sramote da ujutro osvane tekst: “Nećete povjerovati ali jučer se desilo nešto strašno, na naš portal  je upala ta i ta osoba iako jako dobro zna da ima par godina više nego što je dozvoljena granica za ulazak na ovaj portal, lijepo joj piše, ipak se usudila ući.
Dotična sigurno jako dobro zna da na našem portalu nema nikakvog sadržaja  koji bi bio primjeren za njezinu dob. Ona također sigurno jako dobro zna da u njezinim godinama nju i tako više ne zanimaju ni moda, ni šminka, ni frizura a o muškima da i ne govorimo. Zato ne bi bilo lijepo ni primjereno da joj u njezinoj dobi budu dostupni takvi sadržaji ..."

Ajmeee..meni šta ću napraviti, ajooo..sramote... Strašno..., imam napad panike, ma kako sam mogla biti tako nesmotrena. A što ću ako za to saznaju moji doma, kako im objasniti da sam ih izvrgla ruglu i sramoti? Koliko će to utjecati na njihove živote.. o Bože.....

Oni moj će sigurno reći,“  jesan ti reka sto puti da odeš više u likara po te oćale aaa.. ma ti ne slušaš, eto ti ga sad na. Vrag odnija i tebe i taj Internet, kako ću sad među ljude, svi će mi se smijat, biž' mi s očiju.." 
Ooooo..jadna ja..

Vaša casalinga.Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...