ponedjeljak, 15. travnja 2013.

..za Eu-parlament...Ma jeste li ih vidili...ove naše političare... ma šta su sritni za muku irudovu. Ma di neće bit, ovo in je ispalo kada su dobili Nobela a da nisu prston makli ( da ne rečen štogod grubljega).

Cilog svog političkog života ničin se nisu iskazali (čast iznimkama), ostali bi teški anonimusi da in nije bilo pusti afera i da USKOK nije redovito „uskaka“ niko za njih nebi ni čuja ni zna.


Po ovin izbornim rezultatima točno možemo znati ko od njih ima veću obitelj, jer da in nije bilo što bliže i dalje obitelji nebi oni skupili ni to glasova.... nebi ga oni još vidili Europe....vrag mene odnija ako bi....

Ma neznan di in je bila pamet... napravili su kardinalnu grešku.

Ma koji vrag je vidija raspisati izbore na ovako lipi dan, sunce grije ka ludo, pola grada otišlo u šparoge a pola po kontejnerima.

Ma .ebe se narodu i za Tomašićke i za Šuice i ostalu svitu, triba se pobrinuti za ručak svagdanji, triba dicu naranit.

Znate li vi koliko je potribno boca skupit da bi se zaradilo sedan tisuća eura koliko će oni imati u EU...

Koliko je to radni dana... ne znate??

Susida Mare i ja provale računati al nismo uspile.

Nemamo točan podatak kolika je prosječna dnevna norma jednog prosječnog skupljača....pa koliko boca se prosječno nađe u jednon kontejneru.....pa još neke podatke koji su ključni za uspješno skupljanje boca...kao što su visina skupljača ili dužina njihovih ruku.

Čovik što je viši ima i duže ruke...zato mu je i norma veća....razumite??.

Tako smo nas dvi došle do zaključka da to ipak spada u višu matematiku i odustale od naprezanja ovo malo sivih staničica šta nam je još ostalo.

Ma da izbori....ala nek idu kvragu i oni i njijovi izbori...oli su poludili. Ma niko njih više ne doživljava ozbiljno...postali su redovna šprdnja na okupljanjima svih vrsta...

Bogo dragi što san pametna....


Odo skuvati dva-tri jaja i ovo malo šparoga što smo Mare i ja nabrale.


vaša casalinga.
2 komentara:

  1. Zabavna si kao i uvek..smejala sam se dok sam čitala..ma potpuno te razumem,mi samo možemo takve misli prevrtati po glavi a ne pitamo se ništa ...
    Dobra ti je ova kombinacija za ručkanje;))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma najbolje je lipo uzesti Maru pa u sparoge, makar si na čiston zraku...:):)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...